Feitlu prvo mjesto na poznatom amaterskom golf turniru u Škotskoj

Čak 36 sudionika iz 8 država (SAD, Irska, Škotska, Engleska, Andora, Italija, Estonija i Hrvatska) sudjelovalo je na golf turniru za amatere u organizaciji Connisseur Golf St. Andrews u Škotskoj. Igralo se na 4 najpoznatija golf igrališta na svijetu koja su stara više od 150 godina (prvi turnir odigran je 1860. godine): Old Course, Carnoustie Golf Links, Castl Course & Kingsbarns Golf Links.

Iz Hrvatske su nastupili Midhad Bobić i Josip Kordić iz Zagreba i Želimir Feitl iz Karlovca.

– Bio je to pozivni jesenski turnir. Nakon što su neki odustali mi iz Hrvatske pozvani smo kao rezerve. Inače, nastupaju igrači bez obzira na godine, od 35 do 5o godina starosti, a većina ih je bila mlađa. Ja sam bio među starijima – kaže Feitl.

Bez obzira na to što kaže Feitl, najbolji golfer – amater u Hrvatskoj, da je bio među najstarijim igračima na turniru no to ga nije nimalo smetalo da iza sebe ostavi mlađe igrače. Naime, Želimir Feitl je sakupio najviše bodova, 145, te je zasluženo osvojio 1. mjesto. Drugoplasirani je Amerikanac Newman Metthew koji je sakupio bod manje 144, 3. je Jarko Harkonen iz Estonija, a 4. mjesto pripalo je za škotskog golfera Andy Stammasa. Midhad Bobić se plasirao na 5., a Josip Kordić na 14. mjesto

https://m.facebook.com/connoisseurgolf

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest