Rukometaši na Martinje dočekuju drugoplasirani GRK Varaždin 1930 i nadaju se domaćim bodovima

HRK Karlovac

je održao redovitu tjednu pressicu na kojoj su trenerica Tatjana Rašić i kapetan momčadi Denis Karić najavili subotnji susret 7. kola koji se igra s GRK Varaždin 1930 na parketu dvorane “Madison” kraj Korane, na Martinje u subotu 11. studenoga s početkom u 18,00 sati.

Nakon šest odigranih utakmica i 12 mogućih bodova, Varaždinci su na drugom mjestu prvenstvene ljestvice sa 7 bodova, a Karlovčani su sedmoplasirani sa 6 bodova.

Igrači Karlovcu su svjesni da je momčad Varaždina 1930 itekako težak protivnik, a isto tako znaju da moraju ići na pobjedu na domaćem parketu, pogotovo nakon nes(p)retnog poraza prošle subote u Vinkovcima. Domaćinu je za “mir u kući” prijeko potrebna gostujuća pobjeda, a o porazu na domaćem “bunjištu” najbolje je i ne razmišljati.

Moramo igrati strpljivo i bez straha jer samo tako možemo doći do pobjede – rekla je trenerica Rašić.

Kapetan i vratar Karlovca Karić najavljuje dobre obrane a isto tako i priželjkuje dobru igru svojih suigrača – u obrani, na crti obrane, te poziva navijače da ih kao i u prethodne tri utakmice u što većem broju dođu bodriti s tribina.

za Varaždin će prvi put pred karlovačkom publikom nakon odlaska iz Karlovca nastupiti bivši karlovački rukometaš, talentirani Tomislav Špruk.

NEOČEKIVANA VIJEST – Martin Galović napušta funkciju tajnika kluba

Dugogodišnji tajnik kluba Martin Galović, koji je na toj funkciji u klubu proveo 10 godina, s 1. prosincem ove godine odlazi iz kluba. Za mnoge iz “rukometne branše” ovo je neočekivana vijest, naročito kad se zna da je Galović svoju funkciju tajnika obnašao savjesno i odgovorno i bio lojalan “vojnik” kluba u najtežim vremenima stečaja i tome slično.

Na naš upit zašto napušta klub samo nam je potvrdio da je to točno dok o ostalom, zasad, nije htio govoriti. Najavio je da za to ima vremena. Na upit dopredsjednici kluba Maji Relić ‘Zašto Galović odlazi” – odgovor još nismo dobili. Tko zna, možda zbog toga što misli da naš portal kroz svoje tekstove nedovoljno promoviramo klub?!

Novi tajnik kluba biti će Aldo Navialić koji već duže vrijeme radi u rukometu i trenutno od Galovića preuzima funkciju. Inače, Aldo je sin nekadašnjeg dugogodišnjeg karlovačkog rukometnog suca Ivana Navialića – Rampe.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest