Biramo NAJkupalište uz Karlovačko – Kupa, gradsko kupalište Ozalj

Gradsko kupalište u Ozlju na rijeci Kupi najskromnije je od svih ostalih koje smo posjetili u ovogodišnjoj akciji Biramo NAJkupalište uz Karlovačko.

Ne zbog prirodnih ljepota, jer je samo pogled s obale Kupe na ozaljsku gradinu s jedne, i na staru “munjaru” s druge strane dovoljan da u tom segmentu ovo kupalište dobije visoku ocjenu. No s obzirom da nema niti osnovnu ugostiteljsku ponudu, ovu smo rubriku morali ostaviti praznom.

Inače je kupalište lijepo uređeno, posebno nakon što je prije dvije godine zahvaljujući donaciji VIP-a dobilo neke od popratnih sadržaja poput drvenog splava, igrališta za odbojku, mjesta za presvlačenje, visećih ležaljki, klupa i roštilja. Ozaljčani, posebno oni mlađi, rado se kupaju na ovom mjestu, dok je s ovim sadržajima kupalište postalo primamljivo i za cijele obitelji.

POKROVITELJ AKCIJE

Rijeka je na ovom mjestu čista, posebno nakon što su susjedi s druge obale iz Slovenije u pogon stavili pročistač, dok se ovaj projekt nastavlja i u Hrvatskoj, kao i gradnja kanalizacije od Kamanja prema Ozlju.

Kako je na ovom kupalištu, pogledajte u fotogaleriji, te i glasajte u našoj anketi. Ovo je deseto, zadnje kupalište u našoj akciji ocjenjivanja. Kad zaključimo anketu, objavit ćemo konačan poredak i NAJkupališta uz Karlovačko po ocjenama žirija i ocjenama čitatelja.

OCJENE KAportala:

– Prirodne ljepote 4,0 – Uređenost kupališta 3,5 – Popratni sadržaji 3,5 – Čistoća vode 3,5 – Ugostiteljska ponuda –

UKUPNO: 14,5

Pogledajte i FOTO GALERIJU

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest