Reagiranje stiglo i iz Mladosti: Brava na streljani nije nelegalno promijenjena, KŠZ plaća najam po javno objavljenim cijenama

Direktor gradske tvrtke Mladost d.o.o. Tomislav Polić reagirao je na tekst objavljen na KAportalu, sportskom prilogu KAŠonline “Marijan Tončić: U KŠZ se o raspodjeli sportskog kolača uglavnom radi po principu tko bliže zdjeli tome i više kolača”.

Polić ispred “Mladosti”, tvrtke čijeg se poslovanja dotakao naš sugovornik navodi da “tvrtka Mladost d.o.o. upravlja sportskim objektima u vlasništvu Grada Karlovca. Jedan od tih objekata je i streljana. U tekstu je iznesena neistina da je Mladost d.o.o. na nelegalan način izmijenila bravu iz razloga što Upravitelj mora imati nadzor nad svim objektima kojima upravlja”.

gradsko vijece polic Streljana se koristi kao i ostali sportski objekti kojima upravlja Mladost d.o.o. na način da Karlovačka športska zajednica unajmljuje streljanu prema mjesečnom rasporedu za potrebe treninga i natjecanja sportskih klubova. Napominjemo da sportski klubovi niti u jednom dijelu nisu uskraćeni u korištenju streljane za potrebe trenažnih procesa te su im, pod nadzorom domara koji vodi brigu o objektu, osigurani termini treninga prema rasporedu napravljenom od strane Karlovačke športske zajednice. Osim treninga sportski klubovi održavaju i natjecanja prema planu i programu županijskog streljačkog saveza i HSS-a – kaže Polić u reagiranju.

Nadalje, što se tiče financijske strane i cijene koju KŠZ plaća za najam streljane za potrebe svojih članica. Polić napominje kako tvrtka Mladost d.o.o. cijenu sata korištenja streljane obračunava po javno objavljenim cijenama.

– Netočna je tvrdnja da Grad Karlovac preko KŠZ plaća Mladosti d.o.o. za funkcioniranje streljane već KŠZ plaća najam streljane. Tvrtka Mladost d.o.o. podmiruje režijske troškove, prateće troškove, namete i naknade te troškove održavanja objekta – dodao je Polić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest