19. Čabin memorijal na PAP-u Vrkljanu iz Zagreba, Tončić najuspješniji strijelac kod veterana

U konkurenciji 20 strijelaca na velikokalibarskoj puški (PAP) pobjedu je sa 266 krugova odnio Krešimir Vrkljan, član SD Sveučilište iz Zagreba. Na ostala dva mjesta na pobjedničkom postolju našli su se domaći karlovački strijelci – Marijan Tončić s 259 i Miško Kokalović s 253 upucanih krugova. Četvrto mjesto s 253 krugova zauzeo je Edo Rupnik član SK Medvešćak, a toliko je pogodio i Karlovčanin Siniša Kotur koji je zauzeo 5. mjesto. Manje precizan bio je streljački povratnik, Karlovčanin Nikola Grčić, s 250 upucanih krugova koji se našao na 6. mjestu.

U nadmetanju šest ekipa opet zapaženi uspjeh Karlovčana. Pozlatili su se članovi SK Dubovac Marijan Tončić, Nikola Grčić i Petar Svilić koji su upucali sveukupno 753 krugova. Sastav SD Sveučilište iz Zagreba zaostao je za dva kruga jer im nije pomoglo niti odlično pucanje Vrkljana. Ovaj je puta i sastav SK Karlovac došao je do odličja. Broncu su sa 745 krugova dobili Siniša Kotur, Miško Kokalović i Ivan Hrebac. Za karlovački SK Kupa pucali su Tihomir Trgovčić, Davor Trbušić i Milan Belobaba koji su se ubilježili na 4. mjesto s upucanih 701 krugom. Zagrebački SK Medvešćak je sa 644 krugova bio 5. Pucali su Edo Rupnik, Adam Omamović i Tomo Jurić. “Jastrebovi” iz SK Jastreb iz Jastrebarskog opravdali su sportsku lozinku važno je sudjelovati te sa 172 upucana kruga zauzeli posljednje mjesto.

Na kraju su i veterani došli na svoje . Pobijedio je “prva faca” turnira Marijan Tončić koji se nakon srebra u pojedinačnoj i zlata u momčadskoj konkurenciji domogao i 1. mjesta među veteranima. Tončić je rukovođenje turnirom prepustio Jasmini Svilić i prihvatio se puške te tako postao uspješan sudionik 19. memorijala “Vladimir Šoštarić – Ćaba”.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest