Karlovački strijelci u problemima – domar im je samoinicijativno zabranio ulazak u službeni prostor!

Već duže vrijeme Streljački klub Karlovac (SK Karlovac) opetovano upozorava odgovorne na poteškoće koje ima uz organizaciju i provođenje pojedinih natjecanja, a koja su predviđena kalendarom natjecanja krovne streljačke organizacije, odnosno kako bi se stvorili normalni uvjeti za rad u organizaciji 1. kola 1B Hrvatske streljačke lige koju je dobio SK Karlovac. Za pomoć su se obratili Karlovačkoj sportskoj zajednici (KŠZ), iako je pismo prvenstveno trebalo biti upućeno Tomislavu Poliću, direktoru tvrtki Mladost pod čijom je upravo Gradska streljana.

“Kako u vezi s našim traženjem niste poduzeli ništa, a ujedno nam je i onemogućeno od strane domara koji je zaposlenik tvrtke Mladost korištenje prostora predviđenog za rad sudačke organizacije, dužni smo Vas na to upozoriti. Između ostalog i tehnički delegat natjecanja je u zapisniku konstatirao da uvjeti za rad sudaca nisu bili zadovoljeni. Kako nam u narednom razdoblju predstoji organizacija niza različitih natjecanja tražimo da se o našem zahtjevu za korištenje prostora očitujete u pismenom obliku. Pri tome morate uvažiti činjenicu da je već ranije krovna Karlovačka streljačka športska organizacija donijela odluku o pretvaranju bivšeg stana u poslovni prostor s namjenom za športske svrhe, a ne za kancelariju domara. U svemu tome je najtužnije da na upit domaru koji uzgred budi rečeno ima pravo kasniti 20 minuta da bi otvorio streljanu kada je 1B Hrvatska streljačka liga i kada pred streljanom čekaju natjecatelji koji su došli iz županija koje pripadaju našoj regiji, dobili smo odgovor da je ON odlučio da ne možemo koristiti prostor predviđen za rad sudačke organizacije” – žale se u svome pismu predstavnici SK Karlovac.

Još od početka ove godine klub ima sve više problema u provođenju svojih športskih aktivnosti, a koji su vezani uz korištenje prostora športske streljane, iz SK Karlovac smatraju da trebaju kao korisnik prostora bolje biti informirani o uvjetima korištenja objekta. Stoga traže od KŠZ da im kao korisniku streljane dostavi na uvid ugovor kojim su regulirani međusobni odnosi tvrtke Mladost d.o.o. i Karlovačke športske zajednice. Također zahtijevaju da se računi tvrtke Mladost prije isplate verificiraju od strane korisnika streljane.

– U koliko će se i dalje praviti gluhi na naše pismene intervencije i neće poduzimati ništa, morati ćemo intervenirati preko drugih tijela kako bi ostvarili prava koja nam pripadaju – ogorčen je Marijan Tončić, predsjednik za organizaciju i stručne poslove SK Karlovac, koji je pismo poslao i na naše redakciju.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest