Karlovačke odbojkašice u 17 sati dočekuju ŽOK Nebo – s nova tri boda planiraju zadržati vrh ljestvice

Ljubitelji sporta danas nikako ne bi trebali propustiti ogled karlovačkih odbojkašica sa zaprešićkim Nebom u 17 sati u ŠSD Mladost. Prvenstveno iz razloga što su Karlovčanke ovogodišnji sportski hit, vode na ljestvici 1.B lige i planiraju tu poziciju zadržati i nakon ovog susreta. Pritom se u ovom kolu sastaju drugoplasirani Olimpik i četvrtoplasirana Mladost te trećeplasirani Kitro Varaždin i petoplasirani Novi Zagreb pa će neki klubovi malo zaostati što bodovima iz današnjeg susreta daje još veći značaj.

Zatim i iz razloga što im je ovo posljednji domaći ogled sve do veljače, i slijedi im iznimno težak raspored. Nakon ovog kola, naime, Karlovčanke prvo gostuju kod Olimpika, zatim su slobodne, a potom gostuju kod Mladosti. Nakon toga slijedi zimska stanka i tek 5. veljače domaći ogled s Vrbovcem.

Naposlijetku, ljubitelji sporta svakako bi trebali navratiti na ovaj susret jer je ovog vikenda sportska ponuda iznimno mršava. Ždrijebovi su se tako poklopili da svi ostali gradski klubovi osim odbojkašica gostuju. Odbojkaši su u Osijeku, rukometaši u Zadru, košarkaši u Puli, rukometni drugoligaš Dubovac-Gaza u Rijeci, a trećeligašice Karlovac Švarče u Ivanić Gradu.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest