Skupštinari krovnih sportskih organizacija grada i županije zasjedaju ovaj tjedan, u ponedjeljak i srijedu

Karlovačka športska zajednica (KŠZ) održava u ponedjeljak, 12. prosinca 2016. godine, 2. sjednicu Skupštine. Sjednica će se održati u maloj sali Školske sportske dvorane (ŠSD) s početkom u 18 sati. Nismo dobili dnevni red sjednice ali je za pretpostaviti da će skupštinara gradske sportske organizacije raspravljati o Financijskom proračunu KŠZ-a za 2017. godinu.

Samo dva dana kasnije, u srijedu 14. prosinca, redovnu sjednicu Skupštine održati će i Zajednica športova Karlovačke županije (ZŠKŽ), također u ŠSD na Rakovcu s početkom u 18 sati. Iz Zajednice smo dobili i dnevni red sjednice kojeg i objavljujemo:

1. Otvaranje sjednice Skupštine. 2. Izbor radnih tijela Skupštine: a) Verifikacijske komisije b) Zapisničara i dva ovjerovitelja zapisnika 3. Usvajanje zapisnika s izborne sjednice Skupštine održane 12.09.2016. godine. 4. Donošenje odluke o Pravilniku o kriterijima za vrednovanje i odabir Programa javnih potreba u sportu Zajednice športova Karlovačke županije. 5. Donošenje odluke o Pravilniku o provedbi postupaka javne nabave roba, radova i usluga bagatelne vrijednosti. 6. Donošenje odluke o Plana korištenja financijskih sredstava iz Proračuna Karlovačke županije za potrebe sporta u 2017. godini. 7. Dopuna članka 31. Statuta ZŠKŽ-e. 8. Donošenje odluke o razrješenju člana(ice) Skupštine ZŠKŽ-e, gđe Marije Jelkovac. 9. Izbor novog člana Skupštine ZŠKŽ-e. 10. Izbor novog člana Upravnog odbora. 11. Različito

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest