Primaju se prijave za 48. zimski malonogometni turnir, najstariji u Hrvatskoj, startat će 2. siječnja

Najstariji hrvatski malonogometni turnir, onaj koji se svakog siječnja tradicionalno održava u Karlovcu, započet će odmah nakon Nove godine, a održat će se po 48. put. Prijave se primaju do 30. prosinca, a turnir će se i ove godine održati u tri konkurencije (seniorskoj, veteranskoj i ženskoj) te biti dijelom vezan uz Božićni turnir registriranih klubova.

Najbolje seniorske i veteranske momčadi sa županijskog turnira registriranih klubova, uključit će se, naime, u glavni turnir. Sve ostale momčadi mogu se prijaviti do 30. prosinca u 17 sati na telefon/fax 047 615 520 ili e-mail adresu nogometni.savez@ka.t-com.hr. Kotizacija za seniorske momčadi je 700 kuna, za veteranske momčadi 400 kuna, dok je za ženske ekipe nastup na turniru besplatan, ali ove godine organizatori su odlučili ograničiti ga na županijsku razinu, uključujući okolna mjesta koja gravitiraju Karlovačkoj županiji, kako bi imao amatersko-rekreativni karakter.

Glavni turnir startat će već u ponedjeljak, 2. siječnja, a gledatelje u ŠSD Mladost svakodnevno će čekati i prigodna tombola.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest