Tenisač Ivan Karlo Ban, kuglačica Venesa Bogdanović, rukometaši i kuglačice najbolji su sportaši 2019. u gradu Đulinog ponora

Nakon Ozlja i Karlovca Ogulin izabrao svoje najbolje u sportu za prošlu godinu. Na svečanosti u Školskoj sportskoj dvorani, uz nazočnost velikog broja sportaša, sportskih djelatnika i gostiju, za najboljeg sportaša izabran je drugu godinu za redom tenisač Ivan Karlo Ban i kuglačica Venesa Bogdanović. Ivan Karlo je juniorski prvak hrvatske i reprezentativac, među najboljim seniorima Hrvatske, a Venesa je jedna od najboljih igračica 2. HKL zapad i osvajačica brojnih državnih odličja.

Najbolji muški klub jesu rukometaši Ogulina koji su lani osvojili naslov prvaka 3. HRL Zapad i plasirali se u 2. Hrvatsku rukometnu ligu. Najbolja ženska ekipa su kuglačice Ogulina, jedna od najboljih ekipa 2. HKL Zapad.

Nagradu za životno djelo u sportu dobila je kuglačica Ogulina Ivanka Rebrović čija igračka, a sada i trenerska karijera, traje neprekidno već 40 godina.

Najbolji trener je Dubravko Dragičević iz RK Ogulin, najbolja sportska djelatnica je Branka Neralić iz ŽKK Ogulin. Nagrađena su i po tri najbolja mlada sportaša: tenisači Anton Stipetić i Dorian Salopek, rukometaš Sven Stošić, kuglačica Tara Stipetić, veslačica Izabela Poljančić i odbojkašica Petra Turkalj. Pored njih, nagrađeno je još 9 osvajača medalja s državnih prvenstava u 2019.godini. Posebne nagrade i priznanja dobili su još najsportskija obitelj Vuković iz Cerovnika, ogulinski sportaši za vrhunske rezultate Snježana Karlo, Kristijan Lovrić i Anamarija Grdić, te sportaši s invaliditetom, osvajači europskih i svjetskih medalja u 2019.godini – Ljerka Volf i Miljenko Vučić.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest