Dani otvorenih vrata: Besplatno se upoznajte s čarima tenisa u Vrbanićevom perivoju!

Teniski klub Karlovac, na dobro poznatoj adresi Vrbanićev perivoj 7, organizira Dane otvorenih vrata za svu djecu i njihove roditelje s karlovačkog područja.

U naredne tri subote, dakle 22. i 29 veljače te 7. ožujka, između 10 i 11 sati (djeca od 1. do 4. razreda osnovne škole i mlađi), odnosno 11 i 12 sati (5. do 8. razreda i stariji), mogu besplatno probati igrati tenis.

– U pripremama za novu sezonu igranja na otvorenom i mi smo se odlučili – otvoriti. Akcijama poput ove želimo dodatno popularizirati tenis u Karlovcu, pogotovo među najmlađom populacijom. Naravno, dob ni u ovoj akciji nije presudna, pa pozivamo sve one željne učenja da dođu u Teniski klub Karlovac i vide zbog čega se milijuni ljudi svakodnevno bave najrasprostranjenijim i najpopularnijim individualnim sportom na svijetu – naglasio je predsjednik TK Karlovac Tomislav Poljak.

U tih nekoliko termina stručni kadar Teniskog kluba Karlovac, predvođen Dejanom Gačićem, dugogodišnjim glavnim i profesionalnim trenerom kluba te dugogodišnjim izbornikom mlađih selekcija pri Hrvatskom teniskom savezu, približit će im osnove bijelog sporta i uvesti ih u tradiciju koja u Vrbanićevom perivoju živi već 109 godina.

Osim stručnog trenerskog kadra, TK Karlovac je pripremio i svu opremu tako da sve što je zainteresiranima potrebno je dobra volja te sportska odjeća i obuća.

Dodatne informacije dostupne su na broju telefona 091/8808-715 ili e-mail adresi tkkarlovac@gmail.com

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest