Članovi TKD Prana uspješni na kriterijskom turniru u Splitu – Oscar Kovačić zlatni, a Ema Brnardić brončana

Danas su natjecatelji Taekwondo kluba Prana, Oscar Kovačić i Ema Brnardić, nastupili na Dalmacija kupu u Splitu – 1. kriterijskom turniru za kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Nastupilo je 280 natjecatelja iz 25 klubova iz Hrvatske i zemalja regije.

U danu ispunjenom odličnim borbama član Prane Oscar Kovačić (KM-49kg) je nakon tri pobjede (23:2/14:10/25:5) osvojio zlatno odličje i time se pozicionirao na najviše mjesto na kriterijskoj ljestvici za kadetsku reprezentaciju Hrvatske. Ema Brnardić (KŽ-37kg) je pokazala iznimnu volju i hrabrost i u super nastupu nakon dvije pobjede i poraza (28:14/33:17/21:41) osvojila brončano odličje i time prve bodove na kriterijskoj ljestvici.

Trener Luka Vlašić zadovoljan je postignutim rezultatima još jednom čestita borcima.

Prani tri medalje na 3. Friendly Para taekwondo Openu

U Zagrebu su para natjecatelji nastupili su na 3. Friendly Parataekwondo Openu koji je bio i kriterijsko natjecanje Hrvatskog para taekwondo saveza te kategorizacijsko natjecanje Hrvatskog paraolimpijskog odbora za ostvarenje bodovne norme za nastup na Europskom prvenstvu.

Mihael Močilac u kategoriji P-32 M osvojio je 1. mjesto, a u kategoriji P-34 M, 2. mjesto. Martina Cindrić je u kategoriji P-20 F 15-30 osvojila 3. mjesto. Marko Skender u kategoriji P-20 M 15-30 zauzeo je 5. mjesto, a Damir Abdić P-20 M 15-30 6.mjesto.

U nedjelju klub nastupa na tehničkom prvenstvu Hrvatske u Zaprešiću.

KAŠonline

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest