ŠAMPIONI

Odličan završetak nogometne sezone za igrače NK Zrinski Ozalj, selekcije veterana i juniora i ove godine obranile naslov prvaka

Iz kluba NK Zrinski Ozalj i u narednoj sezoni nadaju se odličnim rezultatima.

U napetoj i neizvjesnoj sezoni lige nogometnog središta Jastrebarsko, veterani NK Zrinski Ozalj ponovili su uspjeh iz prijašnjih sezona, te osigurali još jednom titulu prvaka. Kako kažu iz NK Zrinski Ozalj, put do osvajanja naslova prvaka nije bio lagan jer su se klubovi NK Jaska, NK Domagović i NK Dinamo Okić, a kasnije i veterani NK Čeglji značajno pojačali na polusezoni.

– I na kraju polusezone, naši igrači bili su na zasluženom prvom mjestu iako su pratitelji bili na par bodova iza pokušavajući iskoristiti eventualni posrtaj. Proljetni dio sezone donio je neizvjesnost do te mjere da se u jednom trenutku činilo da se ipak neće uspjeti ponoviti uspjeh iz prijašnjih sezona, no naši veterani su pokazali karakter kada je najpotrebnije i u zadnjih nekoliko kola pobijedili su u svim utakmicama osvojivši maksimalan broj bodova ostavivši prve pratitelje dva boda iza sebe, poručuju iz kluba.

Odličan plasman u prvenstvu 1. ŽNL NSKŽ postigli su i juniori NK Zrinski Ozalj, i to već dva kola prije kraja prvenstva osigurali su naslov prvaka drugu godinu zaredom. Ovaj uspjeh potvrdili su pobjedom protiv NK Dobra SP i to visokim rezultatom 4:0.

– Ovaj uspjeh veseli jer je velika većina juniora već standardna u ekipi seniora i samim time se ne trebamo bojati za budućnost. Spomenimo da je do polusezone ekipu vodio trener Tomislav Starešina, koji je vođenje juniorske ekipe prepustio treneru Dariju Cedilaku zbog preuzimanja seniorske momčadi, poručuju iz kluba.

S obzirom na prvi dio natjecanja, zadovoljavajući rezultat postigla je i ekipa seniora u 1. ŽNL NSKŽ, zauzevši šesto mjesto.

– Igrači su zajedništvom i trudom postigli jako puno, osvojili su dovoljno bodova, ne samo da se podignu sa zadnjeg mjesta već su prestigli i neke klubove koji su na polusezoni djelovali nedostižni. Spomenimo i da je ova utakmica bila zadnja za trenera Tomislava Starešinu kao i za dvojicu igrača, Tomislava Gatarića i Kristijana Klobučara. Starešina i dalje ostaje u klubu kao igrač veterana, a na jesen će mu se pridružiti i Tomislav Gatarić. Za slijedeću sezonu koja bi po planu trebala startati krajem 8. mjeseca, nadamo se puno uspješnijem rezultatu, dodaju u klubu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest