Sudionici jučerašnje “masovke” danas kod prekršajnog suca – ekipu dovezli u “marici”, dočekale ih supruge s djecom

Neredlije su u marici prepraćeni nešto prije 12 dati

Ukupno 14 uhićenih vinovnika jučerašnjih nereda u Oštarijama, odnosno sudionika u masovnoj tučnjavi danas je nešto prije podneva privedeno kod suca za prekršaje karlovačkog Prekršajnog suda.

Dvojica će, kako su kazali u policiji, biti prijavljeni redovnim putem. S današnjom ekipom nisu mogli biti dovedeni iz razloga jer su dobili malo više batina, pa su ostali hospitalizirani u Općoj bolnici Ogulin.

Uhićenike, redom pripadnike romske nacionalnosti iz Oštarija i okolnih zaseoka policija je dovezla u marici, dok su ih na sud došle ispratiti, pa potom i dočekati njihove djevojke i supruge. Neke od njih su, zabrinute za svoje muževe, povele i malu djecu.

Podsjetimo, u tučnjavi ispred ugostiteljskog objekta sudjelovalo je više muškaraca u dobi od 18 do 53 godine. Na sreću, nitko od njih neće imati teže posljedice, s obzirom da je utvrđeno da su sedmorica lakše ozlijeđena.

KAportal.hr

POGLEDAJTE I VIDEO…

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/76042/privedeni-sudionici-masovne-tucnjave-u-ostarijama/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest