Biramo NAJkupalište 2015. uz Karlovačko: Prvo mjesto podijelili Foginovo i Zeleni kut, čitatelji za Koranu

U našoj anketi koja je potrajala oko mjesec i pol dana, čitatelji su se dijelom složili s nama, a dijelom i ne. Premoćno je pobijedilo Foginovo (čak 156 glasova više od drugoplasiranog), a uvjerljivo posljednje je Gradsko kupalište u Ozlju. No, ima i bitnih razlika – Zeleni kut je tek na sedmom mjestu, a kupalište na Korani u Malićima/Donjem Velemeriću, koje u našem ocjenjivanju nije posebno dobro prošlo, u anketi među čitateljima zauzelo je čvrstu drugu poziciju.

KAportalov žiri i čitatelji potpuno se slažu i oko Galović Sela i Mrežničkog Briga, no malo je bilo glasača za “Otok ljubavi”. Uostalom, evo kako ste vi glasali:

1. Foginovo 681, 2. Malići/Donji Velemerić 525, 3. Galović Selo 252, 4. Mrežnički Brig 247, 5. Kod Bosiljevca 225, 6. Grdun 190, 7. Zeleni kut 172, 8. Otok ljubavi 150, 9. Vesela livada 144, 10. Kupa Ozalj 111 glasova.

Nema sumnje da je za ljubitelje Mrežnice mali problem predstavljao velik broj lijepih i atraktivnih kupališta na ovoj rijeci, ali ipak kada se sve zbroji, čini se da su čitatelji KAportala skloniji karlovačkoj ljepotici Korani. Naime, kada se oduzmu glasovi Kupe u Ozlju i Dobre u Grdunu, koranska kupališta dobila su ukupno 1206 glasova, a mrežnička 1190.

Svim čitateljima zahvaljujemo se na sudjelovanju u našoj anketi, a pokrovitelju akcije Karlovačkom, što nas je opet podržao da na najbolji mogući način predstavimo potencijale naših riječnih rivijera.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest