NA BORLINU

Završen prvi dio Zimske lige mladeži u malom nogometu – kod pionira, kadeta i juniora pobjednici igrači Karlovca 1919

U dvorani na Borlinu završen je prvi dio Zimske malonogometne lige mladeži NSKŽ, koja je u svom trećem izdanju okupila rekordnih 110 momčadi iz 18 klubova, odnosno oko 1200 mladih nogometaša svih uzrasta. 

Prvi završni vikend donio nam je pobjednike u kategorijama juniora, kadeta i pionira, a u sve tri spomenute kategorije dominirali su mladi nogometaši Karlovca 1919. U juniorskoj i kadetskoj kategoriji, štoviše, njihove su dvije ekipe igrale međusobno finale, dok su u pionirskoj dječaci Karlovca 1919 bili bolji od vršnjaka Ilovca, dok je druga ekipa “plavo-bijelih” osvojila treće mjesto. Kod kadeta treći su Ilovčani, a kod juniora igrači Vatrogasca.

Proglašene su i najbolje ekipe u sve tri konkurencije. Kod juniora “all star team” čine vratar Dorijan Frketić (Vatrogasac) te igrači Ivan Bosiljevac, Alan Antičić, Dario Ban i Roko Laskač iz Karlovca 1919 te Neo Jaković iz Vatrogasca. 

Kod kadeta najbolji vratar je Niko Karanović (Karlovac 1919), a u “all star” postavi su i Crisstiano Matić, Mislav Petrić i Borna Cindrić iz istog kluba te Mislav Petrić i Niko Lemić iz Ilovca.

Napokon, kod pionira najbolji vratar je Emanuel Saluhović (Ilovac), a igrači u najboljoj postavi su Petar Brebrić, Fran Plevel, Mateo Pečaver i Filip Čorak iz Karlovca 1919 te Valentino Jurčić iz Ilovca. 

Drugi dio završnice na rasporedu je 3. ožujka, kada ćemo saznati najbolje u kategorijama minića, karlića, limača i mlađih pionira.

Foto: Dragan Kolić
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest