Tesla Radio Festival (2): Lagano poslijepodne i uzbudljiv kraj uz fenomenalni riječki Jonathan

Irena Žilić zato je pretvorila karlovački perivoj u piknik zonu, sve veći broj mladih posjedao je na travu i uživao u laganim, gotovom romantičnim stvarima ove kantautorice uz violinističku pratnju. Onda je, pak, uslijedio nagli skok u žestoke vode uz karlovački Lorelei koji je na KA sceni više od 30 godina no vjerojatno nikada nije zvučao tako dobro, što je prepoznala i publika koja je, iako još uvijek relativno malobrojna, poskakala na noge i žustro ispratila ovu svirku, nakon čega je uslijedio – nogomet i srodne patnje.

Dok je Modrić još plakao, a Čačić ispitivao Mamića smije li napraviti koju izmjenu i nakon utakmice ili je sad kasno, na pozornici su se već pojavile nove karlovačke nade – Tight Grips. Neočekivani ali zasluženi pobjednici HGF-a odmah su privukli solidan broj fanova do pozornice i pošteno odradili svoj donekle kratak, ali zato čvrst i zanimljiv set.

Uslijedio je već opisani fenomenalni Jonathan, a onda, zbog toga je i zvjezdica uz riječ “kraj” na početku teksta, svojevrsni i sasvim prikladni “after-party” uz Nipplese. Zaslužila je publika još malo zabave na kraju druge večeri, zaslužio je bend opuštanje jer u organizacijskom dijelu upravo je dio Nipplesa (prije svih Damir Kundić i Darko Car) dva dana bio pod stresom oko svake sitnice. A, kada je svirka u pitanju s Nipplesima nema greške, još par velikih hitova sa svjetske scene odlično je zaokružilo priču jedne, na kraju, dobre glazbene večeri.

I tako je završio 1. Tesla Radio Festival, nadamo se ne i jedini. Bilo je lijepo, a bilo je i kikseva, no o njima u završnom tekstu sutra.

A sada bacite pogled i na našu FOTO GALERIJU.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest