UDRUGA SHANTI

Zvuk kao terapija! Provjerite u Karlovcu, u ugodno uređenom prostoru u Grabriku

Udruga Shanti

Terapije se održavaju u ugodno uređenom prostoru Udruge Shanti u Ulici Maksimilijana Vrhovca 10, 47 000 Karlovac.

U mnogim se kulturama zvuk od davnina koristio za duboko opuštanje, u meditaciji, raznim ritualima i ceremonijama, za podizanje duhovne svijesti te za iscjeljenje. U posljednjih nekoliko desetljeća, terapija zvukom sve se više primjenjuje i postaje sve popularnija zbog rezultata koji se postižu njenom primjenom. Kako bismo lakše razumjeli djelovanje zvuka na ljudsko tijelo, prisjetimo se da je sve u Svemiru energija koja vibrira na različitim frekvencijama. Svaka stanica i organ u našem tijelu, ima svoju jedinstvenu frekvenciju na kojoj vibrira. Uslijed stresa, negativnih misli i trauma, kojima smo svakodnevno izloženi, naše stanice i organi počinju vibrirati nižim frekvencijama, što uzrokuje blokadu protoka energije, a to za posljedicu može donijeti pojavu tjelesnih i duševnih bolesti.…

U posljednje dvije godine i izvanredne situacije COVID 19 pandemije i potresa pokazuju sve više negativne posljedice na psihofizičko zdravlje ljudi i povećavaju potrebu za dodatnom skrbi.

U zvukoterapiji koristimo zvučne vibracije i frekvenciju kako bi potakli naše stanice da se same iscijele i ozdrave. Oslobađanjem nakupljenih blokada jača naš imunološki sustav i pokreću se snage samoiscjeljenja.

Terapija zvukom je prilagođena za osobnu i profesionalnu primjenu. Uspješno pomaže u mnogim područjima života. Mogu ju koristiti svi uzrasti, djeca i odrasli kao i trudnice nakon 12 tjedana trudnoće. Preporučuje se svakome, osobama dobrog zdravlja kao i osobama narušenog zdravlja. Odlična je terapija protiv stresa, depresije, umora, ljutnje, straha te mnogih drugih stanja koja se odnose na nedostatak ravnoteže u tijelu.

Ovaj način terapije već nekoliko godina dostupan je i u našem gradu, u Udruzi Shanti koja je osnovana s ciljem širenja učenja i primjene alternativnih znanja i tehnika u svrhu poboljšanja zdravlja, kvalitete življenja, osobnog i duhovnog razvoja pojedinca. Sukladno ciljevima, Udruga Shanti održava zvučne regeneracije planetarnim Gongovima, terapeutskim zvučnim zdjelama te ostalim holističkim instrumentima kroz Gong zvučne kupke i Peter Hess® zvučne masaže kao i satove joge

Višnja Bilen, osnivačica i predsjednica Udruge Shanti, svoja znanja o Gongu, tibetanskim zdjelama i ostalim holističkim instrumentima, stekla je i unapređuje kroz brojne seminare i radionice Don Conreauxa iz Amerike, kroz Peter Hess Akademiju, Sound Healing Academy, kroz učenja Jonathana Goldmana, te inu literaturu koja govori o zdravljenju zvukom.

Svoju transformaciju pokrenula je davne 2004. s ciljem promjene svijesti i zdravijeg načina života. Prvi alat koji joj je pomogao da krene putem svjesnijeg života bila je inicijacija u Reiki. Nakon vrlo zahtjevnog životnog perioda tražila je način da održi i poboljša svoje psihofizičko zdravlje. Nakon posjete zvučnoj kupki s Gongovima 2007. godine, zaljubila se u njih na prvi pogled i na prvi zvuk. Susret s Gongovima označio je novi pravac u njenom životu. Na sebi je osjetila velike benefite zvuka na zdravlje što joj je bio poticaj da krene putem učenja sviranja Gonga. Započela je učenje kod velikog majstora Gonga iz Amerike, Don Conreauxa. Željna znanja i u stalnoj potrazi za dubljim pronalaženjem sebe prošla je brojne seminare i inicijacije i tako postala certificirana Gong praktičarka, certificirana praktičarka Peter Hess® zvučne masaže, certificirana KLIK® praktičarka, Reiki majstor i instruktorica Kundalini yoge prema učenju Yogi Bhajana, cerificirana od strane KRI (Kundalini Research Institute).

Ukoliko ste zainteresirani za neku od terapija ili jednostavno želite iz prve ruke saznati o čemu je riječ možete se javiti na mob: 099 545 3375 ili na mail: visnja.bilen@gmail.com.

Terapije se održavaju u ugodno uređenom prostoru Udruge Shanti u Ulici Maksimilijana Vrhovca 10, 47 000 Karlovac. Više možete pročitati na web stranici www.shanti.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest