Detalji nesreće na Vijaduktu – jednom kamionu pukla guma, drugi se vozač zaustavio da pomogne kolegi, a treći naletio na njih

foto ilustracija

Sudar tri kamiona – tegljača dogodio se nakon što je jednom od njih oko 23,40 sati na Vijaduktu Drežnik kod Karlovca pukla guma. Ovo je, naime, neslužbena informacija s obzirom da očevid kojim je rukovodila županijska državna odvjetnica još nije završen.

Kako saznajemo, vozač se zaustavio kako bi promijenio gumu, dok je iza njega stao i drugi kamiondžija, da eventualno pomogne kolegi u nevolji. Na oba je, međutim, naletio treći kamion i uzrokovao tešku prometnu nesreću s tragičnim posljedicama. Jedan je od vozača poginuo, dok je jedan teško ozlijeđen. Najviše sreće je imao vozač koji je u silovitom naletu prošao bez ozljeda.

Zanimljivo, na poprištu nesreće na autocesti je ostao jedan motocikl, pa je policija isprva zaključila da je u njoj sudjelovao i motociklist. Prvo su s vijadukta gledali je li možda vozač pao s vijadukta. Međutim, ubrzo se ispostavilo da je motocikl ispao iz jednog od kamiona.

Vozila su i dalje prepriječena na autocesti, tako da je promet u smjeru Zagreba prekinut. Odvija se obilazno od čvora Novigrad prema Karlovcu Državnom cestom D-3.

KAportal.hr

POGLEDAJTE VIDEO…

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/77344/promet-autocestom-a1-u-potpunom-prekidu-zbog-sudara-tri-kamiona/%20?autoplay=false&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest