Tenisačica Petra Biščan i Marta Novaković iz Karlovca te Lara Volf i Lea Domitrović iz Ogulina u borbi za prvakinju Hrvatske

Talentirana tenisačica teniskog kluba iz Vrbanićevog perivoja Petra Biščan, pulenka trenera Ivana Bana, prvoplasirana je na rang listi Središnje Hrvatske za 10-godišnjakinje. Prvog mjesta domogla se nakon zbroja bodova dobivenih sa 12 održanih turnira (Ogulin, Jastrebarsko, Karlovac, Zaprešić, Velika Gorica, Samobor, Vrbovec, Kutina, Ivanić, Zlatar, Novska i još jednom Ogulin). Četiri prvoplasirane igračice stekle su pravo sudjelovanja na prvenstvu Hrvatske koje će se u listopadu održati na Malom Lošinju.

Iz Karlovačke županije na rang listi Središnje Hrvatske od ukupno 41 igračice našlo se ukupno 10 mladih tenisačica, 4 iz Teniskog kluba Karlovac i 6 iz Teniskog kluba Ogulin. Drugo i treće mjesto na spomenutoj rang listi drže Ogulinke, Lara Volf i Lea Domitrović a četvrta je Karlovčanka Marta Novaković. Na 7. mjestu je Tena Magdić iz Ogulina koja se nije uspjela plasirati na PH, 10. je Kaja Jerak, 12. Sunčica Tešić i 14. Laura Rupčić – sve iz TK Ogulin. Na 31. mjestu je karlovačka tenisačica Ana Belobrajdić, a na 36. je Karlovčanka Ema Šnajder.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest