19. Međunarodna škola gitare nastupala u Selcu i Triblju, turneju nastavljaju koncertom u Ogulinu

U organizaciji Glazbene škole Karlovac nakon uspješnog nastupa u gradu na četiri rijeke 18 muzičara gitarista iz pet zemalja održali su još dva uspješna koncerta u Selcu i u Triblju. Pod vodstvom profesora Miroslava Lončara voditelja i inicijatora 19. Međunarodne škole gitare izvođena su njegova djela kao i kompozicije Bourneta, Eatersa, Čajkovskog, Piazzola, Gismondia i drugih. Nakon nastupa u primorskom kraju svoju turneju nastavljaju koncertom u Ogulinu.

“Spojili smo ugodno s korisnim i tako proveli dva dana u Hostelu Karlovac u Selcu. Zahvaljujemo se na toplom gostoprimstvu i jako nam se dopada kako je sve uređeno. Nadamo se da smo se odužili kvalitetnim nastupima”, riječi su polaznika.

Orkestar su činili: Karlo Jurčević, Lovro Mrgan, Dora Spudić, Lucija Grbac, Luka Krčelić, Esteban Olivares, Nino Šimić, Nikica Ivandić, Carlos Livares, Kira Telegina, Maryam Hajialigol, Katja Klinc, Maja Lončar, Jakov Bunčić te voditelji Žarko Ignjatović, Nataša Klasinc-Lončar, Tena Bunčić i Miroslav Lončar.

Kaportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest