Sjajan prvi dan i večer festivala ArtiKA – Karlovčani u ogromnom broju sudjelovali u događanjima

Inovativni večernji program okupio je velik broj posjetitelja na glazbenom kvizu u Cohibi i hrvatskoj premijeri filma “Zamisli da se sutra probudiš, a sva glazba je nestala”. Posebnu pozornost privlačio je prvi ikada ‘Silent Party’ u Karlovcu sa gotovo 300 izdanih slušalica. Uz sudjelovanje DJ-a udruge Infinitum i Poluge jedinstvena zabava za mnogobrojnu publiku potrajala je dugo u noć.

Izložba fotografija “Zvuk” okuplja fotografske radove sa svih kontinenata i objedinjuje ih kroz temu ‘zvuk’. Na izloženim radovima fotografirane su razne apstrakcije vezane uz zvuk, ali i glazbeni instrumenti i ples karakterističan za kraj iz kojeg dolazi fotograf. Izložba ostaje postavljena i danas do kraja dana, a uz izložbu fotografija na Promenadi se može uživati u bogatom kulturnom programu.

Subotnje jutro Karlovčane će uz kavu u Papa’s Baru dočekati zvukovi akustične gitare te koncert Big Banda Karlovac. Uz glazbene performanse, održat će se inicijativa “1010 načina kako kupiti knjigu bez novca”, te radionica pjevanja “Pjevajmo zajedno”, a karlovačku Promenadu moći ćemo vidjeti i čuti kao “Glazbenu promenadu” uz gotovo 15 instrumenata Glazbene škole Karlovac. Istovremeno na prostoru bivše fontane održat će se koncert na bocama u izvedbi Dalibora Mateše. ArtiKa festival zatvara se glazbom; u 21:00 sati na rasporedu je koncert benda Full Monty ispred Cafe bara Promenada. Ispred Papa’s bara od 21:30h nastupit će Prvo hrvatsko pjevačko društvo Zora, a potom će večer zaključiti vrhunski koncert Valerija Nikolovska Trija.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest