Kiša nije pokvarila dobro raspoloženje Dubovčaka, gradonačelnik ih ugodno iznenadio s poklon majicama grada Karlovca

Tradicionalni deveti godišnji susret Dubovčaka 50+ djelomično je pokvarila jaka kiša koja se spustila nešto prije samoga početka druženja oko 17,30 sati. Nije se išlo zapaliti lampion pod križ i nije se fotografiralo za “,milenijsku” fotografiju ispred Nacionalnog svetišta, ali je sve to ipak napravljeno pod krovom terase Pivnici Đovi. Minutom tišine i molitvom Očenaša što ga je predvodio “dubovački župnik” Drago Špoljar odana je počast svim hrvatskim braniteljima i Dubovčakima koji više nisu među živima.

Ove godine na druženje je pozvan i novi karlovački gradonačelnik Damir Mandić koji je kratko pozdravio nazočne:

– Možda bi se u vas trebali ugledati i drugi naši sugrađani jer ovakvo druženje je za svaku pohvalu. Čestitam vam i želim dobro zdravlje a sa sobom sam vam ponio na poklon i majice grada Karlovca tako da ne zaboravite da je Dubovac u Karlovcu – našalio se s Dubovčakima gradonačelnik Mandić.

Na sreću kiša nije pokvarila dobro raspoloženje 50-ak Dubovčaka koji su se odazvali ovogodišnjem druženju. Marijan HajdinićHajda uveseljavao je društvo na gitari a pjesmi nije bilo kraja.

Iduće godine, na desetogodišnjicu okupljanja, najavljuju pripremiti nezaboravni program a valjda će do tada i kiša stati!

NAZOČNI 2. RUJNA 2017. GODINE

Čavlović – braća Damir, Anđelko i Tomislav, Boris Toffolon, Ivan Sečen, Miljenko Matejić, Marijan Hajdinić, Zdravko Tomašić, Tonkli – braća Cvetko i Eduard, Ivan Požar, Mihajlo Hrastov, Hinko Toplak, Goran Puntar, Spahija – braća Marijan, Zdravko i Jura, Vladislav Blažun, Ivan Majurec, Zlatko Filipčić, Ivan Pavlaković, Marijan Bakić, Želimir Feitl, Krunoslav Sorko, Denis i Matija Čavlović, Branko Krnjajić, Zlatko Trogrančić, Boško Grubešić, Drago Špoljar, Emil Butala, Branko Bukovčan, Miro Škrgatić, Branko Jardas, Željko Obradović, Zdravko Štedul, Marijan Morić, Boris Turk, Miroslav Filipčić, Ivan Gudasić, Drago Pereško, Branko Curman, Božidar Fajs, Denis Kučinić, Božo Mance, Marijan Pavlaković, Marijan Butković i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić.

KAportal

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest