Tanja je ujedno bila treća u pripremanju vlastito osmišljenog Spritza.
Dva odlična rezultata postigle su učenice Trgovačko-ugostiteljske
škole Karlovac na 2. Junior Sommelier Cupu održanom u Školi
za turizam, ugostiteljstvo i trgovinu u Puli.
Učenice 3.D razreda (program konobari) Dora Mihalić i Tanja Vrban
natjecale su se ekipno kroz svih sedam modula – otvaranje i
posluživanje bijelog vina, dekantiranje i posluživanje
crvenog vina, otvaranje i posluživanje pjenušavog vina,
pripremanje 2 različita Spritza, pripremanje vlastito osmišljenog
Spritza, prepoznavanje vrsta boca te završni tajni zadatak.
Karlovačke učenice bile su izvrsne te osvojile drugo mjesto u
državi, a Tanja Vrban pritom je osvojila i treće mjesto
pojedinačno u pripremi vlastito osmišljenog Spritza pod nazivom
“Noir”.
Učenice je pripremila i na natjecanju pratila njihova
mentorica Zdenka Tomljanović.