Policija pojačano nadzirala promet na odmorištu Draganić, a pogledajte zašto je isključivala iz prometa

Odmorište Draganić - foto Google Maps

Policija je u suradnji s Državnim inspektoratom, carinom, Vojnom policijom, Hrvatskim autocestama i Hrvatskim cestama u utorak na odmorištu Draganić na autocesti A-1 pojačano nadzirala promet i utvrdila 142 prekršaja, izvijestila je Policijska uprava karlovačka u srijedu.

Iz prometa je isključeno sedam vozila i vozač zbog odbijanja testa na droge, a jedno je vozilo isključeno zbog prekoračenja najveće dopuštene mase. Na izvanredni tehnički pregled upućeno je 15 vozila, a kod 14 su utvrđene tehničke neispravnosti. Od tog broja, kod osam vozila su utvrđeni veći tehnički nedostaci. Šest vozila je isključeno iz prometa zbog opasnih tehničkih nedostataka.

Policija je objasnila da je nadzor proveden radi “podizanja razine opće sigurnosti, prevencije i sprečavanja činjenja prekršaja i kaznenih djela te pronalaska osoba, roba i predmeta koji se dovode u vezu s izvršenjem prekršaja i kaznenih djela” te da je nadzirano 372 vozila, a od toga 192 osobnih, 107 kombi, 53 teretnih, 19 autobusa i motocikl.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest