TRAŽIŠ POSAO?

Tražite posao? U suradnji s portalom Posao.hr donosimo najnoviju ponudu otvorenih radnih mjesta u Karlovcu i Karlovačkoj županiji

Istražite 10 najnovijih poslova na portalu posao.hr., pronađite idealnu priliku i započnite svoju novu karijeru već danas!

Nattoni International traži tehničara – Električara/Elektrotehničara (m/ž) za rad u Karlovačkoj i još nekoliko županija. Poslodavac nudi stalan radni odnos, bruto plaću od 2.400 € do 2.500 € i službeno vozilo za rad. Potrebna je srednja stručna sprema, aktivna B-kategorija vozačke dozvole, te znanje engleskog ili talijanskog jezika. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

teampool personal service gmbh traži Električara (m/ž) za rad u Linzu. Potrebna je završena škola za električara ili odgovarajuće radno iskustvo, B1 razina znanja njemačkog jezika, te vozačka dozvola i vlastiti prijevoz. Poslodavac nudi plaću od 2.200 € do 2.700 € neto, organiziran i plaćen smještaj te mogućnost dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 31.12.2024.

RR Solutions d.o.o. traži Edukatora kozmetičara (m/ž) za rad na području cijele Hrvatske. Poslodavac nudi dinamično radno okruženje, edukaciju u zemlji i inozemstvu, stimulativna primanja uz bonuse i mogućnost profesionalnog razvoja. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. traži Specijalista za terensku prodaju (m/ž) za Hrvatski Telekom. Poslodavac nudi fiksnu plaću s bonusima, edukaciju, službeni tablet s neograničenim internetom, službeni automobil te mogućnost napredovanja. Prijavite se putem linka do 8.11.2024.

Studenac d.o.o. traži prodavača (m/ž) za rad u Slunju i Rakovici. Poslodavac nudi organizirane obuke, mogućnost dodatne zarade te razne pogodnosti. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo u trgovini je prednost. Prijavite se putem linka do 04.11.2024.

Smart Flex d.o.o. traži Terenskog prodajnog savjetnika (m/ž) za rad u Karlovcu i još nekoliko gradova diljem Hrvatske. Poslodavac nudi plaćenu edukaciju, službeni smartphone i tablet te dodatne bonuse sukladne rezultatima. Prijavite se putem linka do 31.10.2024.

CGP d.d. traži više kandidata (m/ž) za rad na različitim gradilištima u Hrvatskoj. Poželjna je godina dana iskustva i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 24.10.2024.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. traži Strojar na građevinskom stroju (m/ž) za rad u Zagrebu i Zagrebačkoj županiji. Kandidati trebaju imati pet godina iskustva na građevinskom stroju (kombinirka) te samostalnost i preciznost u radu. Plaća iznosi od 1.500 € do 1.800 € neto, a osiguravamo smještaj za kandidate koji nisu iz Zagreba. Prijaviti se putem linka do 31.10.2024.

Ljekarne Jagatić traži Farmaceutskog tehničara (m/ž) za rad u Karlovcu. Od kandidata se očekuje završena srednja škola (SSS farmaceutski tehničar) i položen stručni ispit. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, pokrivene putne troškove, naknadu za topli obrok, božićnicu i nagrade za poslovne rezultate. Prijavite se putem linka do 25.10.2024.

PPK Karlovačka Mesna Industrija d.d. traži Administratora (m/ž) u skladištu za rad u Karlovcu. Potrebna je završena srednja škola (4 godine) i vozačka dozvola B kategorije. Poslodavac nudi ugovor na određeno vrijeme, naknadu za prijevoz, topli obrok, božićnicu te druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 31.10.2024

Pogledajte preostale mogućnosti poslova na službenoj stranici posao.hr. Sretno!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest