tris u fafu

Tri muškarca srednjih godina uhićena zbog pijanstva za volanom, sada se zajedno trijezne – skupa napuhali čak 5,38 promila

foto ilustracija Pixabay.com

Očekuju ih prilično visoke novčane kazne

Čak trojicu pijanih vozača karlovački policajci su sklonili s ceste i odveli ih na triježnjenje u svoje prostorije. Rekli bismo – ne zna se tko je bio pijaniji od koga, međutim, zna se, i to u decimalu.

– Policijski službenici su utvrdili da je jučer u večernjim satima u Karlovcu 53-godišnji hrvatski državljanin upravljao osobnim automobilom slovenskih nacionalnih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,65 g/kg. Također su policijski službenici utvrdili da je sinoć u Vojniću 41-godišnjak upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,98 promila. Danas u jutarnjim satima u Karlovcu utvrdili su da 39-godišnjak upravlja osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,75 g/kg, kažu u policiji.

Vozači su isključeni iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješteni u posebne prostorije policije te će biti sankcionirani sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama. zasigurno ih očekuju dosta velike novčane kazne.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest