strašna tragedija

Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić poginuo pri padu u bolnici

Policijski očevid je u tijeku

Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić poginuo je u bolnici, potvrđeno je u ponedjeljak Hini iz izvora bliskih bolnici. Ćorušić je dugogodišnji ravnatelj najveće hrvatske bolnice, KBC-a Zagreb, piše Danas.hr.

13.20 – “U ovom trenutku imam samo informaciju PU Zagrebačke da je pored zgrade KBC Rebro na pločniku nađeno tijelo osobe koja nije bila živa. Razumjet ćete da je očevid u tijeku i da policija mora obaviti ono što i inače u ovakvim slučajevima”, rekao je ministar Božinović.

13.10 – “Izražavam sućut obitelji ravnatelja KBC-a Rebro Ante Ćorušića. Izuzetno smo šokirani i ožalošćeni tom viješću. Bio je je sjajan čovjek i prijatelj”, rekao je premijer Andrej Plenković.
‘Pao je kod protupožarnih stuba’

12.48 – Očevidac nam je rekao da je baš prolazio u trenutku kad su ga pokušali reanimirati. “Kod protupožarnih stuba je pao. Nisam imao pojma da je to on. Šokiralo me.”

U bolnicu je odmah stigao i ministar zdravstva Vili Beroš.

12.13 – Iz zagrebačke policije su nam potvrdili da su u 11.13 dobili dojavu oko slučaja u KBC-u Zagreb, odnosno da je jedna osoba smrtno stradala u krugu bolnice. Trenutno je u tijeku očevid.

12.05 – Ravnatelj KBC-a Zagreb Ante Ćorušić smrtno je stradao pri padu u bolnici, doznaje Jutarnji list. U bolnicu je stigla policija.

12.32 – Očevidac je ispričao za Danas.hr da se tragedija dogodila prije dva sata: “Čuo sam udarac kada je pao. Nije bilo vriske”.

Ante Ćorušić, je bio po struci ginekolog i jedan od najmoćnijih ljudi hrvatskog zdravstva.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest