VOŽNJA I ALKOHOL

Pijani 68-godišnjak automobilom se zabio u stupiće kod spomenika poginulim braniteljima na Turnju – imao je 1,83 promila alkohola u krvi

Gradska četvrt Turanj

Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će mu zbog počinjenih prekršaja biti izdan prekršajni nalog

Nakon što je prošlog tjedna pijani mladić uništio spomenik poginulim braniteljima u Smičiklasovoj ulici u Karlovcu, na sličan način došlo je do nove devastacije, ovog puta u Ulici braće Gojak u karlovačkoj gradskoj četvrti Turanj.

U policiji nam kažu da je do nesreće došlo jučer u 10.25 sati kad je 68-godišnji vozač udario u metalne ukrasne stupiće s lancem postavljene oko spomenika poginulim braniteljima.

– Policijski službenici su utvrdili da je upravljao osobnim automobilom karlovačkih registarskih oznaka pod utjecajem alkohola od 1,83 promila, kažu nam u policiji.

Vozač je isključen iz prometa i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije te će mu zbog počinjenih prekršaja biti izdan prekršajni nalog.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest