VELIKI INTERES

Mrežnička kuća otvorila vrata ali i ponudila nešto novo – Dnevni boravak na otvorenom uz Mrežnicu

Sve je spremno za nedjelju kada prvi puta organiziramo ovakvo događanje, ali nastavit ćemo druženja u Dnevnom boravku i narednih dana

Nakon popuštanja mjera zaštite od širenja korona virusa, obitelj Vukmanić, vlasnici poznatog restorana DP, odlučili su vjernim posjetiteljima svoje Mrežničke kuće ponuditi i nešto potpuno novo. 

– U suradnji s “Izvan fokusa”, udrugom za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti iz Karlovca organiziramo sutra prvi puta Dnevni boravak na otvorenom koji će biti smješten na livadi pokraj Mrežničke kuće tik uz rijeku Mrežnicu, a smještaj gostiju napravili smo u skladu s važećim mjerama zaštite od korona virusa. Pripremili smo pedesetak mjesta i za sada imamo velik broj rezervacija, a ukoliko netko želi može doći osigurat ćemo mjesta za sve zainteresirane – kaže vlasnik Dalibor Vukmanić. 
Za posjetitelje Dnevnom boravka na otvorenom organiziran je i prigodan meni, a sve detalje zainteresirani mogu pronaći na facebook stranici, no podsjetimo samo na neke delicije poput koktela po recepturi Adriana Jakšića, raznih burgera, čipsa od šarana, hladnih čajeva i još niz atrakcija za svako nepce. Za one romantične, u ponudi je i vožnja kajakom za dvije osobe.

 
– Sve je spremno za nedjelju kada prvi puta organiziramo ovakvo događanje, ali nastavit ćemo druženja u Dnevnom boravku i narednih dana, nadam se samo da će nam vrijeme biti naklonjeno, kaže nam Dalibor te pojašnjava da će Dnevni boravak raditi ćemo svaki dan od 12 do 23 sata, osim ponedjeljka i utorka. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest