Dok je Stole radio u Tornadu mnoge je smetalo što se dosta dugo moralo čekati na narudžbu, no treba znati i da Stole sve radi na licu mjesta, znači svaki ćevap i uštipak ručno valja neposredno prije bacanja na roštilj
Kao što smo i najavili, majstor Stojan Stojanović Stole ponovo je na svojim “orguljama”, velikom roštilju na drveni ugljen, a nakon 15 godina rada u Tornadu, nadaleko poznati roštilj majstor sada peče u Bistrou Palma na Baniji.
Vrhunski ćevapi
– Napokon novo radno mjesto, nova i stara ekipa nadam se da ćemo puno raditi, dođite kod nas, tu su stari majstor i novi roštilj, rekao nam je ovaj rođeni Leskovčanin koji je svoje umijeće roštiljanja i recepturu vrhunskih ćevapa, vješalica, uštipaka i drugih mesnih delicija već dugo vrijeme dijeli s Karlovčanima.
Da je konačno sve krenulo zadovoljan je i Matija Rožman koji sa svojom suprugom Petrom Bakin Rožman vodi ovaj restoran.
– Veseli što smo radove uspjeli odraditi u roku, Pa čak i prije, a za to su se potrudili naši prijatelji Marko Guštin iz Fretona, te Krunoslav Palajsa i njegov Tehno pal. Tu su i poznati vodomeštar Pero Voda i TK Welditpro iz Ozlja koji nam je napravio konstrukciju i panele, kao i Elektrousluge Kostelac vlasnika Marinka Kostelca.
Što manje čekanja
– U ponedjeljak sve kreće, ovo su bile probe ali već je odaziv velik. Želimo da ljudi budu zadovoljni i da ne bude velikog čekanja na narudžbe. Potrudili smo se da napravimo što veći roštilj da vremenski rok narudžbi bude što kraći, rekao je Matija.
Podsjetimo, dok je Stole radio u Tornadu mnoge je smetalo što se dosta dugo moralo čekati na narudžbu, no treba znati i da Stole sve radi na licu mjesta, znači svaki ćevap ili uštipak ručno valja neposredno prije bacanja na žar.
Matija je podsjetio da se koristi domaće meso s domaćih farmi, a u ponudi Palma ima i lokalna vina iz ozaljskog kraja, graševinu i cabernet sauvignon obitelji Bakin. U budućnosti će obogatiti ponudu točenih piva, moguće i lokalnih craftova.
Nazovite za rezervaciju
– Stole je nadaleko poznat i očekujemo gužve, a s obzirom na kapacitet, molio bih goste da prije nazovu, rezerviraju mjesto ili svoju porciju, rekao nam je Matija.
Pogledajte FOTO GALERIJU…



































