ATRAKTIVNA LOKACIJA

Nekadašnji restoran “Plavo nebo” na Korani nestalo i fizički s lica zemlje – sravnali ga bageri, pitali smo investitora što će tamo graditi

Što će se točno graditi na ovoj atraktivnoj lokaciji, a čija je sama prodaja podigla priličnu buru u karlovačkoj javnosti, Vuković nam zasad nije otkrio

Nekad poznati restoran “Plavo nebo” otišao je u povijest još prije desetak godina kad je zatvoren, a sad je i fizički nestao s lica zemlje. 

Bageri su jučer sravnali postojeći objekt, a već bi uskoro mogao niknuti novi, onaj iz planova V.V. Razvoj projekata d.o.o., tvrtke u vlasništvu karlovačkog poduzetnika Vladimira Vukovića. 

Vuković je, podsjetimo, kupio atraktivnu lokaciju preko puta Vrbanićevog perivoja na Korani, kao i veliku parcelu – livadu koja se nalazi pored nekadašnjeg “Plavog neba”.

Što će se točno graditi na ovoj lokaciji, a čija je sama prodaja podigla priličnu buru u karlovačkoj javnosti, Vuković nam nije otkrio, već je za KAportal samo rekao kako je u tijeku postupak ishođenja građevinske dokumentacije. 

– U tijeku je izdavanje građevinske dozvole pa u ovoj fazi ne bih više o tome, no namjena će biti sportsko – rekreacijska, kaže nam Vuković. Na naš upit hoće li budući objekt imati ugostiteljski karakter, rekao je da zasad nema takvo nešto u planu. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest