ovo je 13.

Karlovačka Hitna dobila još jedno novo vozilo, opremljeno po svim standardima – ipak, neka bude čim manje u upotrebi

Vozilo je vrijedno 816.000 kuna, a većinu novca osigurala je Karlovačka županija, dio i sam Zavod za hitnu medicinu

– Vozilo je sukladno svim standardima kao i uvijek, a nabavljeno je uz pomoć Karlovačke županije iz decentraliziranih sredstava, te nešto malo iz vlastitih. Bit će od koristi svim stanovnicima Karlovačke županije, ali i onima kojima će pomoć biti potrebna. Nadam se – što manje, poželio je Nikša Antica, ravnatelj Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije, za današnje primopredaje novog vozila za hitnu medicinsku službu, vrijednog 816.000 kuna.

Županija, po riječima dožupanice Vesne Hajsan Dolinar, nastoji svake godine Zavodu nabaviti po jedno novo vozilo pa ih sada imaju 13, te svaka ispostava svoje, a ove godine bit će kupljeno i pet vozila za sanitetski prijevoz.

Zahvalivši Županiji što kontinuirano brine o svim svojim zdravstvenim ustanovama jer se tako podiže i kvaliteta pružanja usluga onima kojima su potrebne, ravnateljica HZHM Maja Grba Bujević, kazala je kako je ovo novo vozilo opremljeno po svim standardima Hrvatskog zavoda za hitnu medicinu. 

– Želim da bude što manje u upotrebi, ali kada bude trebalo, da su ljudi koji u njemu rade zadovoljni i da mogu pružiti što je moguće prije hitnu medicinsku skrb, o čemu ovise ljudski životi. A ljudski život nema cijenu, zaključila je Grba Bujević.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest