Goran Bunčić proglašen je najboljim kadetom A, a Tomislav Štefanac najboljim kadetom B na taekwondo turniru u Ljubljani

Članovi Taekwondo kluba Karlovac ovaj vikend su nastupili su na 2 turnira, u Zagrebu i Ljubljani, na kojima su postigli zapažen uspjeh. Članovi TKD Banija Panda su nastupili na turniru Kondor Open u Zagrebu.

Na borilišta međunarodnog turnira 10. Kondor Open 2015. izašli su predškolci i mlađi kadeti TKD Karlovac koji su među 390 natjecatelja iz 60 klubova , iz 7 zemalja, ostvarili su solidne rezultate. Mlađi kadet (-33 kg) Saša Mišljenović i predškolka Chiara Čumorić  (-24 kg) osvojili su prva mjesta i zlatne medalje, kadetkinja Sara Mišljenović (-51 kg) osvojila je broncu, dok su mlađi kadeti Ivan Rendulić (-43) i Martin Štefanac (-36 kg) te  junior Arijan Jelenović (-55 kg) ostali bez postolja.

Juniorki TKD Banija Pandas Ivi Požegi 2. mjesto

Na turniru Kondor Open nastupili su i mlađi članovi TKD Banija Pandas ali se, nažalost, nisu uspjeli izboriti za odličja. Juniorka Iva Požega je osvojila 2. mjesto u kategoriji +68 kg. U 1. kolu pobijedila je slovensku reprezentativku dok je u finalnoj borbi izgubila od domače aktualne svjetske prvakinje koja je iz niže kategorije nastupila u Ivinoj kategoriji. Nakon završene bazične pripreme Ivi je ovo prvi i posljednji trening turnir prije Europskog juniorskog prvenstva koje se održava 22.-25. listopada.

Ekipa kadeta TKD Karlovac uspješno je nastupila na međunarodnom turniru Gaiana Open 2015. u Ljubljani. U borbama je nastupilo je 270 natjecatelja iz 29 klubova iz 7 zemalja. TKD Karlovac nastupio je s 8 kadeta i ekipno osvojio 1. mjesto. Pojedinačno su ostvareni sljedeći rezultati: 1. mjesto i zlatnu medalju osvojili su Sandro Tuškan (- 41 kg), Goran Bunčić ( – 45 kg), Danijel Bešić ( – 49 kg) i Tomislav Štefanac(- 53 kg B). Srebrne medalje osvojili su  Andrej Lekić (- 61) i Josip Vuljanić (+65 kg) , a broncu je osvojio Nikola Brnardić (-37 kg). Hrvoje Grčić je u jakoj konkurenciji u kategoriji do 53 kg ostao bez plasmana. Goran Bunčić proglašen je najboljim kadetom A, a Tomislav Štefanac najboljim kadetom B na turniru.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest