Dio prazničnog programa seli u muzej, fešta gradskih tvrtki uz besplatno iće i piće po planu na ŠRC-u Korana

foto ilustracija

Zbog najavljene kiše dio sutrašnjeg prazničnog programa, umjesto na otvorenom, na nekoliko lokacija u gradu, bit će u Gradskom muzeju.

Iz Grada, koji zajedno s ustanovama, tvrtkama i udrugama, priprema cjelodnevnu proslavu Dana neovisnosti, javljaju da će radionice namijenjene djeci biti održane u prostorijama Gradskog muzeja.

– U10 sati Teta pričalica interpretira priču “Vitez željeznog srca” bit će u prostoru stalnog postava, a radionice Zajednice tehničke kulture, Šareni smoki  u dvorani u potkrovlju Gradskog muzeja. U 10.30 sati likovna radionica “Volim hrvatsku zastavu”

bit će u maloj dvorani, a izrada lutkica od kuhača, Žabac Karlo i žabica Karolina u dvorani u potkrovlju, navode u Gradskoj upravi.

I Muzej i Galerija Vjekoslava Karasa, u kojoj je izložba “84 sata za pobjedu”, bit će otvoreni od 9 do 13 sati, a ulaz je besplatan.

– Drugi dio programa: prezentacija opreme i rada gradskih tvrtki, ustanova i udruga, uz bogat glazbeno scenski program na glavnoj pozornici na ŠRC-u Korana održat će se prema planu, u natkrivenom prostoru, najavljuju iz Grada, podsjećajući da, uz besplatan ručak, posjetitelje očekuje bogat program na glavnoj pozornici te prezentacija opreme i vozila gradskih tvrtki, udruga i ustanova koje su se odazvale ovoj manifestaciji.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest