UNUTARSTRANAČKI IZBORI

Stjepan Basar iz Ozlja također želi biti predsjednik HDZ-a Karlovačke županije – danas istaknuo kandidaturu

Za potpredsjednike Županijske organizacije kandidirani su Tomislav Katić i Ivica Glöckner


HDZ Karlovačke županije dobio je još jednog kandidata za mjesto predsjednika a to je Stjepan Basar iz Ozlja.

Ovaj prekaljeni HDZ-ovac i poduzetnik kaže da želi, sa svojim timom uglednih i stručnih ljudi, unaprijediti rad Hrvatske demokratske zajednice Karlovačke županije. 

– Uvjeren sam da će moje znanje, iskustvo i motiviranost za rad biti od koristi svim članicama i članovima HDZ-a, kao i svim stanovnicima naše Županije. Smatram da suradnju županijske i državne razine možemo unaprijediti, a politika predsjednika g. Andreja Plenkovića pokazala je da zna i može Hrvatsku voditi u pravom smjeru, da vodi brigu o svim kategorijama građana i ravnomjernom razvoju županija, te se uspješno nosi sa svim ugrozama koje su nas na žalost zadesile, rekao je Basar koji je danas predstavio i svoje kolege iz tima.

– Uključit ću sve članove Hrvatske demokratske zajednice Karlovačke županije u proces donošenja odluka i time im pružiti mogućnost da iskažu svoja mišljenja i stavove, kako bismo na taj način zajedno istinski demokratski djelovali na dobrobit svih građana Karlovačke županije. Zahvaljujem na podršci članica i članova HDZ-a Karlovačke županije a posebno kandidatima za potpredsjednike Županijske organizacije Hrvatske demokratske zajednice Karlovačke županije, Tomislavu Katiću i Ivici Glöckneru, rekao je Basar. 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest