Karlovački “klinci” došli do prve pobjede – u odličnom susretu svladali Buzet 25:22

U drugom dijelu napad je stao, a gosti se polako približavaju – u 45. minuti je 18:15, karlovački “klinci” opet se malo čvršće postavljaju i drže Buzećane na tom razmaku, a u 57. minuti domaći su navijači opravdano uznemireni imajući u vidu već tri utakmice koje su mladi Karlovčani propustili dobiti samo zbog iznimnog neiskustva u završnim minutama – na semaforu je 22:20, no tada Smojver trese gostujuću mrežu i iako je do kraja više od dvije minute Buzet se u tom trenutku pomalo predaje i na kraju zasluženo veliko slavlje domaćih uz prvu pobjedu. Kao i u svakom susretu, cijela momčad zaslužuje čestitke za borbenost i motiviranost, a na današnjoj utakmici izvanredni su bili vratar Karić i pucački raspoloženi Perajica.

Tijekom tjedna, prije ove utakmice, imali smo podosta problema, od povreda do nemogućnosti dolaska pojedinih igrača na trening. Na primjer, niti jedan vratar nije mogao trenirati. Bilo nam je jako stalo osvojiti bodove. Igrači su igrali hrabro, a pojedine oscilacije u igri rezultat su neiskustva. Zaslužno smo osvojili prve prvenstvene bodove, zadovoljna sam – rekla je trenerica Tatjana Rašić.

Protiv Buzeta su pod vodstvom trenerskog dvojca Rašić/Višnić igrali Karić (17+2 obrane), Prezelj, Radočaj, Sudarić 2, Paulić, Vojak 2, K. Capan 4, Šnajder 3, Vučić, Smojver 2, Perajica 10 (4), Milovac, Crnić, H. Capan, Mrljak i Crnković 2.

U sljedećem kolu mlade karlovačke rukometaše očekuje vrlo teško gostovanje u Poreču.

KAŠonline

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest