solidarnost

Lijepa gesta naših građevinara: Radnici “Izgradnje Popovački” popravljaju potresom oštećene krovove po Glini, i nisu jedini

Slične lijepe geste pokazali su SA Bišćan, Mežnar, FOR Baršić i mnogi drugi građevinari s područja Karlovačke županije.

Ne računajući brojne volontere te građane koji su svatko na svoj način pomogli potresom pogođenom području na Baniji, kao i HGSS-ovcima i vatrogascima iz JVP-a Karlovac te DVD-ova širom županije, u saniranje štete uključili su se i brojni građevinari.

Na ulazu u Glinu iz pravca Dvora zatekli smo petoricu krovopokrivača “Izgradnje Popovački” iz Duge Rese u saniranju jednog od oštećenih krovišta.

– Početkom tjedna ekipa od 14 djelatnika sanirala je štetu na dvije stambene zgrade u središtu grada, danas smo angažirani na ovoj kući. Sve radove izvodimo u koordinaciji sa Stožerom civilne zaštite grada Gline – rekao nam je Marijo Popovački, vlasnik “Izgradnje Popovački”, najavljujući novi angažman svojih djelatnika sutra i u subotu.

Slične lijepe geste pokazali su SA Bišćan, Mežnar, FOR Baršić i drugi građevinari s područja Karlovačke županije, koji obavljaju radove na području Gline, Petrinje, te potresom stradalih mjesta na području naše županije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest