NOVO RUHO

S novoobnovljenim pročeljem karlovački “City” dobio još ljepši izgled, valjda će na red konačno doći i velika “uglovnica” na kružnom toku

Sad posebno "strši" velika uglovnica preko puta u kojoj se nalazi Sberbanka, a koja nažalost još nije doživjela itekako potrebnu obnovu pročelja.

Svaka nova fasada veseli Karlovčane jer znaju da je s njima grad još ljepši, a posebno ako se radi o kućama u karlovačkoj povijesnoj Zvijezdi.

Novo je ruho dobila kuća koja nije u Zvijezdi već u karlovačkom “podgrađu”, pa su sad fasade svih kuća obnovljene, od Žitne kuće do puno novije zgrade Karlovačke banke u Mačekovoj ulici. 

S novom fasadom sad je niz obnovljenih pročelja popunjen u svojevrsnom karlovačkom “Cityju” – od OTP banke u Žitnoj kući do Karlovačke banke, pa posebno “strši” velika uglovnica preko puta u kojoj se nalazi Sberbanka, a koja nažalost još nije doživjela itekako potrebnu obnovu pročelja.

Kad se to jednog dana dogodi, ovaj će dio grada biti puno ljepši a možda i atraktivniji potencijalnim ulagačima jer je u tom dijelu Mačekove još priličan broj slobodnih i neiskorištenih poslovnih prostora.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest