Pripreme za državnu maturu u POU Petica – prekvalifikacije i stjecanje srednje stručne spreme

I u ovoj školskoj godini u Pučkom otvorenom učilištu Petica za maturante organiziramo pripreme za državnu maturu za osnovnu i višu razinu za obavezne predmete. Pripreme se organiziraju subotom, od prosinca do svibnja, odnosno do roka pisanja pojedinog ispita. Imamo bogato iskustvo u pripremanju za ispite, svi su naši maturanti proteklih generacija uspješno položili ispite državne mature bez obzira iz koje škole dolazili i upisali željeni fakultet.

Za one kojima je potrebna prekvalifikacija ili završetak srednjoškolskog obrazovanja i dalje vršimo prijave i upise za neki od srednjoškolskih programa – Komercijalist, Prodavač, Vozač motornog vozila, Puškar i mnoge druge.

U tijeku su prijave za program osposobljavanja za Njegovateljicu i Rukovatelja CNC strojem, kao i za ostale programe osposobljavanja. 

Upisi se i dalje vrše bez upisnine i po najpovoljnijim uvjetima.

Svi nastavni programi izvode se dopisnim putem, uz stručno vodstvo profesora koji vas vode kroz nastavni program na individualnim konzultacijama u terminu koji dogovarite.

Za više informacija nazovite na brojeve 099/328-9743 ili 099/328-9709 ili nas posjetite u našem prostoru na 1. katu OTP Tržnica.

Sponzorirani članak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest