POČELA FEŠTA

Svi željni zabave – velik broj Karlovčana, ali i gostiju grada, došao na otvaranje Dana piva: novi koncept zaista je pun pogodak

Unatoč “sumnjivoj” vremenskoj prognozi, kao i internet nezadovoljstvu propisanim odredbama protiv kojih niti jedan organizator ne može pa nisu mogli ni organizatori Dana piva, prvi dan karlovačke pivske fešte privukao je iznimno velik broj ljudi. Ne samo Karlovčana, jer organizirano su vlakom došli i Zagrepčani, a nema sumnje da je bilo i mnogih drugih koji su iz okolnih pa i udaljenijih gradova potegnuli do Karlovca.

Već i prije službenog otvaranja Promenada je bila “tijesna”, a očekivano je nešto manje ljudi ipak bilo u ograđenom prostoru ispred same pozornice. Klince je najviše razveselio lunapark, a o ugostiteljskoj i gastro ponudi pisat ćemo i narednih dana kada se malo slegnu dojmovi i kada ispitamo što se sve nudi.

No, sigurno je da su i Karlovčani, ali i gosti, još jednom potvrdili da je povratak Dana piva u grad pun pogodak, što ne znači da manifestacija nema još puno prostora za napredak, pogotovo u dijelu koji bi trebao biti i glavni – pivskom.

Vrlo popularna već je prve večeri i suvenirnica Aquatike i Gradskog muzeja s brojnim domaćim proizvodima te novitetom – festivalskom majicom.

Nakon što je Massimo zagrijao posjetitelje, uslijedilo je otvaranje uz laserski show, zdravica gradonačelnika Damira Mandića, a potom koncert Zabranjenog pušenja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest