AKCIJE VATROGASACA

Vatrogasci imali radni vikend, jedan ozlijeđen na intervenciji – pripadnik DVD-a Slunj zadobio opekline dok je gasio kuću u plamenu

Na intervenciji požara u kući na području grada Slunja, jedan vatrogasac zadobio je opekline na lijevoj potkoljenici drugog A razreda

I ozaljskim i slunjskim vatrogascima protekli vikend bio je radni. Dok su oni u Ozlju na terenu po prvi puta zabilježili spašavanje mačke s drveta, njihovi kolege u Slunju imali su puno zahtjevniju i ozbiljniju intervenciju.

Naime, 1. listopada u 21:50 sati pristigla im je dojava požara kuće. Na terenu su izišla četiri vatrogasna vozila i 11 vatrogasaca. Kako u nastavku prenose u svom izvješću, dolaskom na mjesto intervencije vatra je već zahvatila kompletno krovište kuće, spremište za drva, garažu i ostale pomoćne objekte.

– Intervencija je bila zahtjevna i teška, a na kojoj je ujedno i ozlijeđen jedan vatrogasac, koji je zadobio ozljede opekline na lijevoj potkoljenici drugog A razreda/stupnja, poručuju iz DVD-a Slunj, dodajući pritom kako je vatrogasac za sada u dobrom zdravstvenom stanju.

Završetak ove vatrogasne intervencije slunjskih vatrogasaca bio je tek sljedeće jutro.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest