Zagonetna smrt u karlovačkom predgrađu – policija ne isključuje mogućnost da je starica ubijena

Mrtvo tijelo 77-godišnje žene nađeno je u kući u Novim Novakima u karlovačkom predgrađu oko 10.40 sati, javili su iz OKC PU karlovačke.

Policija je došla po dojavi, te je još u tijeku policijski očevid.

Po prvim naznakama koje smo saznali na mjestu događaja, moguće je da se radi o ubojstvu, dok se kao mogući osumnjičenik spominje i sin starice koja je pronađena u kući, a živjeli su zajedno. Njega je danas iz kuće odvezao tim Hitne medicinske službe u pratnji policije.

Susjedi spominju da nesretnu Baricu Bogović nisu vidjeli već duže vrijeme, pa će trebati utvrditi točno vrijeme smrti i je li se uopće radi o nasilnoj smrti, no to će morati utvrditi vještaci sudske medicine na Zavodu u Zagrebu. Neslužbeno saznajemo da su na tijelu već nastupile truležne promjene tako da mrtvozornik nije mogao na licu mjesta odrediti je li se radi o nasilnoj smrti.

Policija istražuje što se sve događalo u kući u Novim Novakima, dok je na mjesto događaja stigla i zamjenica Županijske državne odvjetnice Ljubica Fiškuš Šumonja.

KAportal.hr

POGLEDAJTE VIDEO…

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/92461/zagonetna-smrt-u-karlovackom-predgradju-policija-ne-iskljucuje-mogucnost-da-je-starica-ubijena/?autoplay=false&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest