BLAGDANI U KONTEJNERIMA

Uoči prve tužne obljetnice Potraga donosi reportažu s Banovine: Kako izgleda život godinu dana nakon razornog potresa

RTL

Svi imaju istu želju, a to je da se njihova naselja što brže obnove, no boje se da će tempo koji si je zadala država biti prespor i za najstrpljivije

Uskoro će proći i godinu dana od velikog potresa na Banovini. Kako izgleda život njezinih stanovnika tema je večerašnje Potrage:

Umjesto svojih kuća i stanova, brojni su Petrinjci ovih dana okitili kontejnere. Jelke su uglavnom ispred vrata, jer u limene domove malo što stane. Ali sretni su oni kojima kontejneri ne prokišnjavaju, koji su spojeni na odvodnju i koji u njima uopće imaju toalet, jer mnogi taj luksuz nemaju.

Kako izgleda život u kontejnerima govori i činjenica da mnogi pored njih radije biraju noć provesti u kućama s crvenim naljepnicama. Svi imaju istu želju, a to je da se njihova naselja što brže obnove, no boje se da će tempo koji si je zadala država biti prespor i za najstrpljivije. Ipak, neke su se stvari pomaknule.

Više pogledajte u priči Borka Brunovića…

https://vijesti.rtl.hr/video/474470/uoci-prve-tuzne-obljetnice-potraga-donosi-reportazu-s-banovine-kako-izgleda-zivot-godinu-dana-nakon-razornog-potresa/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest