U predizbornom duhu otvoren obnovljeni vrtić na Gazi – Jelić kazao kako “ni ovaj projekt nije pratila nacionalna razina”

Ovdje se žustro radilo iako je zbog žalbe izgubljeno mjesec dana, i to na dobrobit ne samo Gažana. Na žalost, ni ovaj vrtić nije pratila nacionalna razina. Nije ni onaj na Švarči, a srce me boli da ni jedna kuna nije došla s nacionalne razine ni na Turnju.

Od kuge do Domovinskog rata

Ali, to govori o žilavosti našeg grada, preživjeli smo i teža vremena, od kuge do Domovinskog rata, pa će biti i ovako sunčanih dana i u najljućoj zimi nepraćenja nas. Međutim, sada je najbitnije da nam se ekipa najmlađih i najmilijih seli nazad u svoj prostor, rekao je gradonačelnik Damir Jelić, pa prepustio mališanima da oni svoj vrtić otvore na svoj način – puštanjem balona u zrak.

https://vijesti.rtl.hr/video/partneri/83162/najstariji-vrtic-u-karlovcu-u-sasvim-novom-ruhu/?autoplay=false&src=kaportal_hr?autoplay=false&src=kaportal_hr

Župan Ivan Vučić, također kandidat na listi Domoljubne koalicije, naglasio je da ovakvi projekti garantiraju budućnost djece, a time i grada, podsjetivši da su u dvije godine izgrađeni vrtići na Turnju i Švarči, te u cjelosti obnovljen ovaj na Gazi.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest