40. INOVA u Karlovcu okupila čak 500 izlagača iz Hrvatske i inozemstva – želja da ideje završe u halama

– INOVA je postala veliki svjetski brend. Izložba je “skockana” a vjerujem da će i kvaliteta inovacija biti kao prijašnjih godina, rekao je predsjednik Međunarodnog ocjenjivačkog suda Andrej Škrinjar iz Slovenije.

I on, baš kao i ostali govornici – od predstavnika Provedbenog odbora Izložbe, Grada, Županije, HGK, Hrvatskog saveza inovatora do Predsjedničina izaslanika – poželjeli su inovatorima da njihove ideje čim prije zažive u proizvodnim halama u našoj zemlji, a ne u inozemstvu.

Peterostruko rezanje vrpce

Odužilo se današnje otvorenje INOVA-e, potrajalo je duže od sata dok su svoje rekli svi govornici, pa je u jednom trenutku iz škole izašao i jedan od njih, karlovački župan Ivan Vučić. U vrlo nezgodnom trenutku, baš kad je trebalo rezati vrpcu. Zamoljen je da se vrati, uz poruku “Čekamo Vas sa škarama!”, pa kad se Vučić vratio, uslijedilo je inovativno rezanje vrpce.

Stajala na pozornici u holu Škole – ne u prostoru Dvorane, gdje su inovacije izložene – a istovremeno ju je škarama rezalo čak petero ljudi. Uglas je nisu proglasili otvorenom, učinio je to L. Žager.

KAportal.hr

CIJELU FOTOGALERIJU POGLEDAJTE OVDJE

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest