Izlazne ankete izbora – mrtva trka SDP-a i HDZ-a, izjednačeni sa 56 mandata, Mostu čak 18 mandata

Točno u 19 sati zatvorena su sva od 6.574 biračkih mjesta u domovini, dok se i daje glasa u prekomorskim zemljama američkog kontinenta.

Prvi rezultati dolaze nam od izlaznih anketa koje su organizirale veće medijske kuće. Po njima, novog pobjednika nema, rezultat je izjednačen. SDP-ova koalicija bi dobila 56 mandata, isto kao i HDZ-ova Domoljubna koalicija. Čak 18 ide Mostu nezavisnih lista, po dva koaliciji Milana Bandića i HDSSB-u, te po 3 Živom zidu i koaliciji IDS-PGS.

U VII. IJ ima najviše SDP, šest mandata, HDZ pet, MOST 2 i Živi zid 1.

https://vijesti.rtl.hr/video/vijesti/83616/izlazne-ankete-i-hdz-i-sdp-osvajaju-56-mandata-most-sa-18-zastupnika-postaje-treca-snaga-u-hrvatskoj/?autoplay=false&src=kaportal_hr?autoplay=false&src=kaportal_hr?autoplay=false&src=kaportal_hr

Atmosferu u izbornim stožerima u Karlovcu moći ćete pratiti na KAportalu, kao i rezultate glasovanja kroz posebnu prizmu događanja u Karlovcu i Karlovačkoj županiji, odnosno ovom dijelu VII. izborne jedinice. Gledajte RTL televiziju i emisiju Noć odluke iz studija RTL-a u samom središtu Zagreba. Sva događanja komentirati će i analizirati kolega Zoran Šprajc i njegovi gosti.

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest