KAportal u izbornim stožerima – “Konzervativci” poželjeli sreću Mostu, HSS-ovci svjesni da se nazire “treći put”

Reporterska ekipa KAportala obišla je u izbornoj večeri lokalne stožere gotovo svih stranaka koje su nastupile na izborima.

Osim Damira Jelića, od kandidata na izbornim listama u gradu smo zatekli Antu Zvonimira Golema, koji je sa svojim Konzervativcima ovdje čekao rezultate izbora.

– Nisam razočaran, sigurni smo u jednu stvar da pričekamo rezultate na koje smo se i spremali. Ne iznenađuje nas dobar rezultat Mosta jer se događa ono što smo i mi tvrdili, da je narodu svega ovoga dosta. Ovo je pokazatelj da se traže promjene, pitanje je jedino koliko smo se mi približili tome u odnosu na recimo Most ili nekoga drugog, rekao je Golem. Dodaje da je to dobro da se zamisle svi koji sudjeluju u politici kako djelovati, jer je definitivno da država nije u dobrom stanju.

Golem je dodao kako želi sreću Mostu jer mogli bi slijediti ili ponavljanje izbora ili velika koalicija. Dopredsjednik HKS-a Mihovil Stanišić je zadovoljan što mladi dolaze u stranku i da pokušaju promijeniti dvoumlje koje ovdje vlada.

– Radimo na tome, to nas drži a vidjeli smo i devastacijom naših plakata da nas drže kao konkurenciju. Što se tiče Mosta kao stranke i pokreta govori da ima šanse za Hrvatsku da dosljedni mlađi i stručni ljudi određuju sudbinu zemlje.

Kao i obično, karlovački pripadnici HSS-a većinu vremena u izbornoj večeri nisu bili s koalicijskim partnerima već sami u Hrvatskom domu. Tamo nije bilo Dugorešanina i jedinog kanididata HSS-a u VII. izbornoj jedinici Ivana Baršića, jer ima virozu pa je rezultate pratio u svom obiteljskom domu.

– Hrvatska je pokazala da želi i neki treći, novi put. Veliko povjerenje daju birači Mostu koja nije ništa zasad odradila ali će ući u parlament. Nadam se da će naša koalicija imati još više mandata nego po ovim izlaznim anketama, kazala je Marina Kolaković, akutalna dogradonačelnica Karlovca i potpredsjednica HSS.a,

KAportal.hr

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest