POLITIČKI AKTIVNI

Na Borlinu osnovan Temeljni ogranak Hrvatske narodne stranke – za predsjednika izabran Kristian Kiseljak

- Za svoje mještane želimo samo najbolje i da vide da je netko uz njih u svim trenucima, kaže novoizabrani presdjednik.

Borlin je dobio svoj temeljni ogranak Hrvatske narodne stranke što pokazuje da je karlovački HNS, unatoč lošem rezultatu na zadnjim lokalnim izborima i dalje vrlo aktivan.

Kako nam javljaju HNS-ovci, za predsjednika je izabran Kristan Kiseljak, dok će dužnost potporedsjednika ogranka vršiti Davor Žužinjak. Tajnica je Dunja Kiseljak.

– Za članove Predsjedništva jednoglasno su izabrani Vinko Vesely i Marijan Kraščić. Nakon što je ogranak jednoglasno dobio predsjednika, on se svima zahvalio što su glasovali za njega, te predstavio buduće planove TO HNS-a Borlin koje će odraditi u svom mandatu, izvijestio je HNS.

Rekao je da je jako važno vratiti Borlinu i da je upravo to jedan od najvažnijih ciljeva nakon svih nedaća i problema kojeg su mještani Borlina prolazili i kojeg će prolaziti.

– Za svoje mještane želimo samo najbolje i da vide da je netko uz njih u svim trenucima. Želimo da Borlin postane kvart ugodnog življenja sa raznim oblicima zabave, pomaganjem u dobru i zlu, te da sve ljude jednako gledaju bez obzira na njihovu stranačku opredijeljenost, rekao je Kiseljak.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest