UBOJSTVO I SAMOUBOJSTVO

VIDEO Stižu detalji strašnog zločina: Majka navodno ubila svog petogodišnjeg sinčića i sebe, susjedi šokirani

RTL

Prema navodima susjeda, obitelj je bila mirna, a majka je bila podstanarka. Navodno je radila u domu za umirovljenike

https://vijesti.rtl.hr/video/489160/stizu-detalji-strasnog-zlocina-u-donjoj-bistri-majka-navodno-ubila-svog-petogodisnjeg-sincica-i-sebe-susjedi-sokirani/%20/?autoplay=true&src=kaportal_hr

U obiteljskoj kući u Donjoj Bistri kraj Zaprešića pronađena su beživotna tijela majke i petogodišnjeg djeteta. Iz zagrebačke policije kažu da su dojavu člana obitelji primili nešto poslije podneva.

Na tijelima majke i djeteta su, kako doznajemo, uočene ozlijede pa se sumnja na nasilnu smrt. Socijalnoj službi dosad nisu prijavljivani, a očekuje se i završetak istrage da bi se doznalo više detalja.

Za sada nije poznato zašto je majka to napravila, ono što svi kažu jest da možda nikada nećemo dobiti odgovor na to pitanje. U kriminalističkoj praksi je rijetkost, odnosno iznimka, da majka ubije svoje malo dijete.

Prema navodima susjeda, obitelj je bila mirna, a majka je bila podstanarka. Navodno je radila u domu za umirovljenike. Otac je bio keramičar, a obitelj nije bila problematična u smislu odnosa prema djetetu, ministarstvo socijale reklo je da dijete nije bio zanemarivano i da nemaju informacija o nasilju”, doznao je Mišević.

Neslužbeno je poznat i uzrok smrti. Majka je dijete ubila rezanjem žila, a zatim je isto učinila i sebi.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail redakcija@kaportal.hr ili putem forme Pošalji vijest